Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flier presenteert FL'EX op IPM

Tholen - Op de IPM heeft Flier Systems deze week het vernieuwde FL'EX model geïntroduceerd. Onder de naam FL'EX brengt het bedrijf diverse modulaire oplossingen in de automatisering. Deze beurs is de nieuwe FL'EX YPS16 Sorteermachine gepresenteerd.

FL'EX staat voor de wijze waarop Flier Systems opereert: samen met de klant aan de slag om de juiste oplossing te vinden om meer kwaliteit, efficiëntie en rendement te behalen. Dat kan dankzij de kennis en de modulaire machines van het bedrijf. "We zoeken met de klant uit wat ze nodig hebben om een betere leverancier te worden. Daar hebben we één heldere aanpak voor. Zo worden innovaties sneller en makkelijker bereikbaar."

Het is een nieuwe, maar toch ook een bekende werkwijze voor het bedrijf. Dit jaar wordt het 85-jarig jubileum van Flier Systems gevierd. "Eind 1931 zijn we begonnen als lokale smederij, nu zijn we wereldwijd leverancier van glastuinbouwinnovaties. Dat hebben we vooral te danken aan de klanten."




FL'EX YPS16
Op de beurs werd de nieuwste machine meteen onder het FL'EX model gepresenteerd. Dat is de FL'EX YPS16 Sorteermachine. Het apparaat sorteert jonge planten tot 4 classificatiegroepen (inclusief afval) en realiseert 100%, 50% of 33% terugzettingen per classificatie. Doordat er geen cup-interventie is bij de classificatie is de betrouwbaarheid hoog. "De bladoppervlakte, steeldiameter, compleetheid van de bladontwikkeling en het plantvolume zijn allemaal meetbaar. De meting van de plant is gebaseerd op chlorofyl fluorescentie technologie, onderdeel van Aris benadering om een passende vision-oplossing te realiseren. En dat in een compacte machine waarbij de plant centraal staat."

De YPS16 valt onder Flier Systems "Controlled Growing Approach" en daarbij voorzien van een softwareplatform. Dit door Indigo Logistics ontwikkelde mogelijkheid om toekomstige data te kunnen gebruiken.


Bezoek Flier Systems deze week op de IPM in Essen in hal 3, stand 3D20


Flier Systems B.V.
Zuideinde 49, Postbus 200,
2990 AE Barendrecht
Tel. +31(0)180 61 50 55
Fax. +31(0)180 61 80 83
Email: info@fliersystems.nl
www.fliersystems.nl