AAB en Serres Toundra gunnen aanbestedingen aan Westland

De eerste aanbestedingen bij bedrijven in Greenport Westland-Oostland voor het project in het Canadese Saint Félicien zijn gedaan. Hiermee wordt een belofte nagekomen welke is gemaakt tijdens de Canadese handelsmissie afgelopen mei.


van links naar rechts: Pieter van Velden (AAB), Theo Stolze (directeur Stolze), Caroline Fradet (Serres Toundra), Eric Dubé (Serres Toundra), Wouter Kuiper (directeur KUBO), Carel Zwinkels (AAB)

Tijdens deze handelsmissie hebben AAB en Serres Toundra, onder toeziend oog van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima, de opdracht ondertekend voor het uitvoeren van de aanbestedingen voor de eerste fase van een glastuinbouwcomplex van circa 40 hectare in Saint Félicien, nabij Quebec. Hierbij is een bedrag gemoeid van 100 miljoen CA dollar waarvan het overgrote deel aanbesteed zal worden bij bedrijven in Greenport Westland-Oostland.


van links naar rechts: Burgemeester Gilles Potvin (Saint Félicien), Isabelle Fradet, Caroline Fradet (Serres Toundra), Burgemeester Van der Tak (Westland), Eric Dubé (Serres Toundra), Richard Garneau (Resolute Forest Products)

Na het ondertekenen van deze verklaring heeft men niet stil gezeten bij AAB en Serres Toundra. Van de beloofde 100 miljoen CA dollar is inmiddels de eerste 25 miljoen CA dollar toegekend aan grotendeels Westlandse bedrijven. AAB, dienstverlener gespecialiseerd in de glastuinbouw met adviseurs, ingenieurs en makelaars, zal het bouwmanagement van het gehele project verzorgen en zal ook personeels- en managementadvies aan Serres Toundra leveren.Betrokken bij de eerste fase van dit project zijn KUBO Tuinbouwprojecten, T. Stolze Installatietechniek, Priva, WPK Van der Lugt en Hortimat. De onderhandelingen met DLVplant en Demokwekerij Westland bevinden zich in de afrondende fase.Het glastuinbouwbedrijf zal in 4 fases gerealiseerd worden en zal naar verwachting in 2019 zijn afgerond.

Voor meer informatie:
AAB Nederland bv
Tiendweg 18
2671 SB Naaldwijk
+31 (0) 174 637 637
C.deGroot@aabnl.nl
www.AABnl.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven