Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Taart voor komkommertelers Drogba

Feest bij komkommertelers Sulabra in Klazienaveen en JW. Bazuin en L. Bazuin in Pijnacker. Zij waren afgelopen winter de eerste telers, die kozen voor het nieuwe ras Drogba* van Bayer CropScience. Om dat te vieren, werden de telers verrast met een heerlijke Drogba-taart.



Feest bij komkommerteler Sulabra in Klazienaveen.
Drogba is het nieuwe Nunhems komkommerras voor de traditionele voorjaarsteelt. "Het is een heel productief ras met geribde, donkergroene vruchten", vertelt Cees Ammerlaan, Sales Specialist Komkommer bij Bayer CropScience. "Het gewas van Drogba is heel open en daardoor zeer arbeidsvriendelijk. Bovendien komt het snel weer in balans. Drogba scoort op productie en uithoudingsvermogen."



Het nieuwe ras (geïntroduceerd onder nummer NUN 49087 CUL) kan van december tot en met eind januari geplant worden. Dat is dan ook wat Jan Willem Bazuin, Leo Bazuin en Jurjen van Dijken (kwekerij Sulabra) deden. Ammerlaan van Bayer CropScience: "Wij zijn zeer blij met de beslissing van deze telers om te kiezen voor Drogba. Dat verdient een bedankje, vinden we. Daarom hebben we ze deze week verrast met een heerlijke taart."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Cees Ammerlaan
Sales Specialist Komkommer
Mobiel: 06 150 049 79
E-Mail:[email protected]

Paul Posthoorn
Sales Specialist Komkommer
Mobiel: 06 546 687 61
E-mail: [email protected]

Marcel Huibers, Product Specialist Komkommer
Mobiel: 06 203 965 78
E-mail: [email protected]

Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer