Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marco verbetert productiviteit bij Jouno pakstation in Frankrijk

Een door Marco geïnstalleerd controlesysteem, het YCM Yield Control System, heeft positieve gevolgen voor de productiviteit van een tomatenpakstation. Het Bretonse bedrijf Tomate Jouno produceert al sinds 1888 verse tomaten. Het nauwkeurig en handmatig verpakken van tomaten levert een aantal belangrijke uitdagingen op, vooral voor verpakte trostomaten. Verpakkers moeten snelheid, gewicht en kwaliteit in de gaten houden en zich ook nog eens houden aan EU-richtlijnen. 



Het controlesysteem van Marco leidt dit proces in goede banen. Daarmee verbetert het de productiviteit, verlaagt afval en reduceert de arbeidskosten. Door het gebruik van ingenieuze software is Marco het eerste bedrijf dat een dergelijk visueel systeem heeft gerealiseerd. Het systeem werkt volledig op basis van individuele vruchtgewichten. Het overzichtelijke display vereenvoudigt het verpakkingsproces aanzienlijk. Verpakkers kunnen precies bijhouden hoeveel tomaten er in een verpakking moeten. 

Het familiebedrijf, eigendom van de heer Jouno, is erg blij met de resultaten.


Contact
Becky Hart
Marco
Tel: +44 (0)1732 782380
Email: becky.hart@marco.co.uk
www.marco.co.uk

Publicatiedatum: