Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Toneelspelers tussen de tomaten

De kas van Hartman Kwekerij in Sexbierum wordt momenteel omgebouwd tot theater. Vanaf 13 april tot en met 20 mei wordt er een toneelstuk opgevoerd: Lost in the Greenhouse.



"Lost in the Greenhouse is het verhaal van de jonge Pool Wojtek. Het wordt verteld vanaf het moment dat zijn moeder hem overtuigt dat hij in Polen geen toekomst heeft tot aan zijn dramatische einde."

Het is ook het verhaal van Freek, de baas van de kassen. Zijn wereld is overzichtelijk. "De mens verschilt minder van de komkommer dan we denken. Beiden gedijen bij veel licht en een goede nachtrust!"

Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van een sterk veranderende samenleving, de toenemende arbeidsmigratie en de dreigende leegloop van het platteland.

De hoofdrollen zijn voor Leopold Witte, Redbad Klijnstra, Maartje van de Wetering, Erik van der Horst en de in Polen populaire actrice Emilia Komarnicka. Samen met lokale amateurs, HaFaBra's uit Friesland en de band o.l.v Radek Fedyk vertellen ze dit meeslepende verhaal in een speciaal voor deze gelegenheid gekweekt decor.

De première vindt plaats op donderdag 19 april 2018.

Voor meer informatie:
www.lostinthegreenhouse.com
in de kassen van Kwekerij Hartman, Sexbierum
speellijst 13 april t/m 20 mei 2018
adres Hartman Kwekerij, Juckemaleane 10, 8855 XE Sexbierum
Publicatiedatum: