Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bosman Van Zaal brengt Cannabis Grow Container op de markt

Bosman Van Zaal introduceert een Cannabis Grow Container. In deze compacte en gebruiksvriendelijke container kan cannabis geteeld worden.

De teeltcontainer is ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak. De geavanceerde klimaatbeheersing zorgt voor een optimale temperatuur, luchtvochtigheid en CO2-niveau. De container heeft daarnaast een efficiënt belichtingssysteem dat een goede lichtintensiteit en -spectrum levert voor een goede plantengroei.

"We zijn erg enthousiast over de lancering van onze nieuwe Cannabis Grow Container", vertelt Martijn Vernooij, Technical Sales Consultant van Bosman Van Zaal. "We hebben deze container ontwikkeld met als doel om telers een eenvoudige en betrouwbare oplossing te bieden voor het telen van hoogwaardige cannabis. Met deze container kan iedereen, ongeacht zijn of haar ervaring, consistente en professionele resultaten behalen."

Voordelen van de Bosman Van Zaal Cannabis Grow Container
De container zorgt met een geavanceerde klimaatbeheersing en belichtingssysteem voor goede omstandigheden voor een goede plantengroei. Daarnaast is de container eenvoudig te installeren en te gebruiken. Ten derde is de container gebruiksvriendelijk en er is geen uitgebreide technische kennis vereist. Ten vierde kan de container op zowel kleine als grote schaal gebruikt worden. De Cannabis Grow Container garandeert tenslotte consistente en hoogwaardige oogsten.

Implementatie Duitse markt
De teeltcontainer is beschikbaar in verschillende maten, zoals 20 ft, 40 ft of 60 ft. De Cannabis Grow Container wordt momenteel geïmplementeerd binnen een cannabiskwekerij in Duitsland. Deze oplossing is hiervoor uitermate geschikt, want op de Duitse markt mag men maar 25 kg per maand produceren.

Voor meer informatie:
Bosman van Zaal
Braziliëlaan 4
1432 DG Aalsmeer
Tel: +31 297 344 344
info@bosmanvanzaal.com
www.bosmanvanzaal.nl

Publicatiedatum: