Sector wil vertical farming in Singapore versnellen

Singapore's vertical farmingsector en internationale onderzoeks-instellingen hebben een een Memorandum of Understanding (MOU) getekend tussen verschillende grote bedrijven op dit gebied.

De MOU werd maandag 10 april ondertekend door Growy, Wageningen University & Research (WUR), de Faculty of Science van de National University of Singapore, Republic Polytechnic (RP), Amsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions en Nanyang Technological University Singapore.


De officiële ondertekening van het MOU

De MOU wil de internationale samenwerking bevorderen om vertical farms in Singapore verder te ontwikkelen. De partijen zullen samenwerken om kennis en expertise te delen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, technologie en bedrijfsvoering.

De MOU is mede ondertekend door de National Research Foundation (Singapore), het Deputy Head of Mission van de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Singapore, Wageningen University & Research (WUR), Amsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions (AMS Institute) en slaat een brug tussen de onderzoeksecosystemen van Nederland en Singapore, met de intentie om de uitdaging van 30by30 en verder aan te gaan als belangrijke partners voor Singapore in deze ontwikkeling.

Alle ondertekenaars hebben een gemeenschappelijk doel: het bevorderen van de technologie van vertical farms, het verhogen van de efficiëntie van de teelt en het verminderen van de milieueffecten van de land- en tuinbouw.

Voor meer informatie:
Growy
www.growy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.