Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

12.000m2 grote vertical farm in aanbouw in North Sioux City

Urban Farms gaat een nieuwe vertical farm bouwen in Amerika. De 12.141m2 grote vertical farm wordt gebouwd door YesHealth Group in het centrum van North Sioux City. De vertical farm moet dagelijks 1.814 kilo verse groenten opleveren.

Urban Farms wil met dit initiatief voldoen aan de voedingsbehoeften en lokale voedselvoorziening tijdens de wintermaanden. Het bedrijf heeft voor dit project steun gekregen van de gouverneur van South Dakota, Kristi Noem. De vertical farm is ontworpen door Nelson Commercial Construction and Engineering.

Ravi Bhola, medeoprichter en CEO van Urban Farms, en zijn partner, Jared Rury, hebben ervaring opgedaan met lucht- en ruimtevaart, defensie en grootschalige bouwprojecten. De vertical farm zorgt ook voor nieuwe banen.

Een partnerschap met diepe wortels
Urban Farms South Dakota treft voorbereidingen om zich in North Sioux City te vestigen. Project Grow gaat verder dan alleen het telen van gewassen. Het is een samensmelting van gemeenschap, innovatie en onderwijs. Inwoners kunnen investeren in het project. 30% van het benodigde kapitaal is toegezegd door verschillende staats- en federale programma's. Voor lokale en regionale investeerders is het een goede kans om deel uit te maken van een project dat een toekomst bevordert waarin onderwijs, welzijn en duurzaamheid nauw met elkaar verbonden zijn.

Voor meer informatie:
Urban Farms Limited
www.urbanfarmsltd.com

Publicatiedatum: