iFarm bouwt vertical farm op Bali

iFarm kondigt een samenwerking aan met de Nuanu-gemeenschap voor de bouw van een hightech vertical farm in Nuanu op Bali, Indonesië.

De vertical farm zal een teeltruimte van enkele vierkante meters beslaan en zal naar verwachting maandelijks ongeveer 2,5 ton groenten en bladgroenten van hoge kwaliteit opleveren. De bezoekers krijgen de kans om kennis te maken met de hightech vertical farm, om te zien hoe de gewassen worden geteeld en er meteen van te kopen. De opbrengst zal ook aan lokale groentewinkels worden geleverd voor verdere verkoop. De farm gaat van start in het vierde kwartaal van 2023.

Het project is erop gericht om het hele jaar door de levering van producten van de hoogste kwaliteit in Nuanu te garanderen en een regeneratief tuinbouwmodel te creëren voor de toekomst van een duurzame stad. iFarm AgTech is verheugd om samen te werken met de inwoners van Nuanu, een gemeenschap die zich inzet voor transformatie op wereldwijde schaal.

De geautomatiseerde farm wordt ontworpen in de stijl van de biometrische eco-architectuur 

Voor meer informatie:
iFarm
sales@ifarm.fi
www.ifarm.fi
 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.