Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Turkse fabrikant wil groeien met trays

Sem-Ka Plastik, een Turkse fabrikant van thermoform potten en zaaitrays, is al meer dan 20 jaar actief in de sector en maakt producten van gerecyclede grondstoffen die na gebruik weer gerecycled kunnen worden. Het bedrijf zou nog graag uitbreiden in de markten waar het al actief is, zoals Europa, Azië en Afrika, waar het telers kwaliteitsproducten, in overeenstemming met de wereldstandaarden op het gebied van plastic, wil leveren tegen een lagere prijs. 

Het bedrijf is trots op zijn schone kwaliteitsproducten voor gebruik in de tuinbouw. De trays zijn bedoeld om gebruiksgemak te bieden bij de ontwikkeling van zaden en de groei van planten.

"Onze producten zijn gemaakt van gerecycled plastic. In de sector wordt dat tweedekwaliteits grondstof genoemd. We recyclen plastic afval, maken er een gloednieuw product van en zorgen ervoor dat het nog vele jaren opnieuw kan worden gebruikt", zegt de voorzitter van de raad van bestuur Turgay Kaya.

Werken met klanten
Een van de manieren waarop het bedrijf zich volgens de voorzitter onderscheidt van concurrenten over de hele wereld is de manier waarop het omgaat met de behoeften van de klanten. 

"Onze klanten vertellen ons welk product wanneer gebruikt gaat worden en welk product welke verandering nodig heeft. Het ontwerp van onze producten is het directe resultaat van die wisselwerking. Onze jarenlange ervaring hebben we te danken aan de samenwerking met onze klanten. We verbeteren voortdurend de kwaliteit van onze producten en creëren een omgeving van vertrouwen tussen medewerkers, leveranciers en klanten."

Momenteel heeft het bedrijf veel klanten in Europa, maar ook in Azië en Afrika. Het zou graag nog doorgroeien in die bestemmingsmarkten door klanten te bezoeken, actief deel te nemen aan beurzen in binnen- en buitenland en de aanwezigheid op sociale media te vergroten met de promotie van nieuwe producten en functies. 

Voor meer informatie:
Meltem Öztaş Koçoğlu (Export Sales Manager)
Sem-Ka Plastik
Karaağaç O.S.B , Karaağaç Mahallesi 103
Cadde No:7, Kapaklı/Tekirdağ (Turkije)
Tel: +90 282 758 3811
Whatsapp: +90 555 732 82 75
export@semkaplastik.com    
www.semkaplastik.com

Publicatiedatum: