Rechtszaak rond namaak verpakkingen tussen Amerikaanse kasgroentegiganten

NatureSweet® heeft een derde rechtszaak aangespannen tegen Mastronardi Produce LTD en Mastronardi Produce – USA, Inc., waarbij het beweert dat Mastronardi zijn gelicentieerde verpakking nabootst. Het bedrijf verdedigt het intellectuele eigendom van CHERUBS® en verwijst specifiek naar Mastronardi's Angel Sweet® verpakking.

In de klacht beweert NatureSweet dat Mastronardi in 2021 en 2022 pogingen heeft ondernomen om NatureSweet na te bootsen. In 2022 introduceerde Mastronardi een nieuwe verpakking voor zijn Angel Sweet. NatureSweet probeert Mastronardi er nu van te weerhouden zijn nieuwe verpakking voor pruimtomaten te gebruiken.

"Mastronardi Produce betwist de aantijgingen die in deze zaak naar voren zijn gebracht en zal dienovereenkomstig reageren om al zijn rechten na te streven en te beschermen", aldus een woordvoerder van Mastronardi Produce. 

De Cherubs verpakking van NatureSweet' en de Angel Sweet verpakking van Mastronardi Produce

"We voelen ons verplicht om onze klanten en consumenten te beschermen, omdat we ons inzetten om op consistente basis producten van de beste kwaliteit te leveren", zegt Rodolfo Spielmann, voorzitter en CEO van NatureSweet.

De rechtszaak is getiteld: NS Brands, Ltd. V. Mastronardi Produce, Ltd. And Mastronardi Produce – USA, Inc., 5:23-cv-00445, United States District Court for the Western District of Texas, San Antonio Division.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.