Vertical Future benoemt Marco Ferroni tot voorzitter

Vertical Future heeft Marco Ferroni benoemd tot nieuwe bestuursvoorzitter. Ferroni is ook lid van het bestuur van het Global Institute for Food Security van de Universiteit van Saskatchewan en is onlangs afgetreden als voorzitter van het bestuur van de Consultative Group on International Agricultural Research (CGIAR) System Organization.

"Ik ben enthousiast om de rol van voorzitter op me te nemen bij dit snelgroeiende, innovatieve bedrijf. De missie van Vertical Future om wereldwijde voedselzekerheid te bereiken door middel van duurzame en schaalbare tuinbouwoplossingen is een missie die ik al vele jaren van mijn carrière nastreef. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met Jamie en het hele team van Vertical Future om hun visie te verwezenlijken," zegt Ferroni. 


Marco Ferroni

Tussen 2007 en 2017 was Ferroni uitvoerend directeur van Syngenta Foundation for Sustainable Agriculture, een ontwikkelaar van schaalbare oplossingen samen met kleinschalige telers in ontwikkelingslanden en opkomende markten om de opbrengst te verhogen en de voedselzekerheid te verbeteren.

Jamie Burrows, CEO en oprichter van Vertical Future: "Marco's uitgebreide ervaring met het leiden en adviseren van organisaties die zich inzetten voor voedselzekerheid, tuinbouwwetenschap en ecologische duurzaamheid zal van onschatbare waarde zijn voor Vertical Future en maakt hem een ideale voorzitter van de raad van bestuur terwijl we ons bedrijf en onze oplossingen over de hele wereld opschalen. Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken en van hem te leren en hoop te kunnen putten uit zijn kennis en ervaring om het bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Ik geloof dat we samen de toekomst van duurzame tuinbouw opnieuw kunnen vormgeven ten voordele van mensen en de planeet."

Voor meer informatie: 
Vertical Future
www.verticalfuture.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.