Canada: Elevate Farms haalt 19,3 mln euro aan financiering op

Elevate Farms Inc, een Canadese vertical farm heeft C$26 miljoen (19,3 mln euro) opgehaald via een reeks investeringen wereldwijd.

Amin Jadavji, CEO van Elevate Farms: "De terugkeer van Brightspark als belangrijke investeerder in onze meest succesvolle periode van fondsenwerving, samen met de verkiezing van Douglas Janzen in ons bestuur tijdens de laatste aandeelhoudersvergadering, spreekt van de uitzonderlijke groei van de institutionele steun, zowel intern als extern, die Elevate heeft ontvangen in de kapitaalmarktindustrie. We zijn nu uitzonderlijk goed gefinancierd en worden gesteund via commerciële en bestuurlijke expertise."

De tuinbouwsector maakt enorme veranderingen door nu de effecten van weersveranderingen, standaardisatie en modernisering in hoog tempo hun beslag krijgen. De oplossing van Elevate Farms speelt in op de marktbehoefte en de unieke aanpak maakt het bedrijf klaar voor marktleiderschap. We zijn erg enthousiast over de vooruitzichten van het bedrijf", aldus Mark Skapinker, partner bij Brightspark.

Voor meer informatie:
Travis Kanellos, Chief Strategy Officer
Elevate Farm
Tel.: +1 905 580 2388
Tkanellos@elevate.farm
www.elevate.farm


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.