Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaanse slateler zet in op maaltijdsalades

BrightFarms heeft "Crunch Kits" geïntroduceerd, een nieuwe optie voor maaltijdsalades. De twee eerste varianten, Chickpea Caesar en Sunny Bacon, kwamen in januari beschikbaar in supermarkten in Illinois. Daarna volgen andere regio's in 2022. "Maaltijdsalades zijn het snelst groeiende segment in zowel de verpakte salades als de indoor farming segmenten en creëren een unieke kans voor categorie-innovatie en groei," aldus woordvoerder Abby Prior van BrightFarms.

"We hebben goed geluisterd naar wat onze retailpartners en de consumenten vragen en hoorden de behoefte aan een maaltijdsalade van hogere kwaliteit. Uit ons onderzoek blijkt dat de grootste drempel om een maaltijdsalade te kopen de kwaliteit van de groenten is. BrightFarms Crunch Kits bieden de verse, knapperige saladegroenten van hoge kwaliteit die onze klanten willen, met het gemak van een kant-en-klare maaltijd met premium toppings, kaas en dressing. Het is betaalbaarder dan een fast-casual salade."

BrightFarms "Crunch Kits" zijn gemaakt met verse, duurzaam geteelde saladegroenten en toppings. De twee variëteiten zijn zo gemaakt dat je ze zo kunt gebruiken:

  • Chickpea Caesar Crunch Kit: Deze salade bestaat uit verse BrightFarms Sunny Crunch groenten, bedekt met krokante kikkererwten, biologische quinoa, geschaafde parmezaan, knoflookcroutonkruimels en wordt gecombineerd met een veganistische Caesar dressing.
  • Sunny Bacon Crunch Kit: Deze hartige salade bestaat uit verse BrightFarms Sunny Crunch groenten bedekt met spekjes, versnipperde witte cheddar kaas, zonnebloempitten, krokante uien, kruidencroutons en wordt gecombineerd met een veganistische Ranch dressing.

Voor meer informatie:
BrightFarms
www.brightfarms.com

Publicatiedatum: