Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Romaine sla uit de kas in het voorjaar weer in de winkel"

Windset Farms introduceert deze lente opnieuw Delicato Romaine sla in de retail. Het bedrijf begon voor het eerst met het telen van Romaine sla in de kas in 2012. Afgelopen herfst werd het product opnieuw gelanceerd op de IFPA Global Produce and Floral Show in Anaheim.

Dit slaras wordt in kassen geteeld in British Columbia en is het hele jaar door beschikbaar. De groene bladeren hebben een zoete smaak. In de wintermaanden konden consumenten dit slaras vinden in de supermarkten. Nu lanceert Windset Farms een handige verpakking met handvat en rits waarin twee slakroppen zitten. De verpakking zorgt dat de sla vers blijft en een goede smaak behoudt.

Volgens Ryan hebben de sla bladeren een zoete smaak

"De Romaine sla wordt in kassen geteeld met behulp van eersteklas teeltpraktijken", vertelt Ryan Cherry, directeur verkoop van Windset Farms. Volgens Ryan verschilt de sla van in de vollegrond geteelde slarassen. "Het hart van de slakrop is knapperig en de bladeren zijn zoet."

Voor meer informatie:
Randi Church
Windset Farms
Tel.: +1 (778) 908-1029
[email protected]
www.greenhousegrown.com

Publicatiedatum: