Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greenyard investeert €3 miljoen in nieuwe sauskeuken

Greenyard heeft een sausinstallatie geopend op haar Prepared-site in Bree, België. De investering van € 3 miljoen is een antwoord op de groeiende consumentenvraag naar handig bereide en verpakte sauzen, zo meldt het bedrijf. "De nieuwe productielijn produceert duizenden liters sauzen per uur, waardoor Greenyards capaciteit voor de ontwikkeling van nieuwe producten aanzienlijk vergroot. De nieuwe installatie stelt Greenyard in staat om nog verder te gaan in het creëren van innovatieve pure-plant opties, en dat voor verschillende eetmomenten van eindconsumenten. Deze investering creëert ook extra banen op de site in Bree."

Afgestemd op een groeiende vraag naar gebruiksgemak
De vraag naar sauzen bij Greenyard is de afgelopen 10 jaar met 80% gestegen. In lijn met deze trend heeft het bedrijf in 2023 een aantal investeringen in haar productielijnen afgerond, waaronder de installatie van een nieuwe sauskeuken, een nieuwe afvullijn en een nieuwe glasverpakkingslijn. Hiermee verhoogt Greenyard Prepared de jaarlijkse capaciteit van haar productiesite in Bree met 15 miljoen eenheden.

Johnny Van Holzaet, Managing Director bij Greenyard Prepared: "Onze nieuwe sauskeuken is een belangrijk hoofdstuk in ons groeiverhaal, waar de nieuwste technologie samenkomt met innovatieve productontwikkeling. Geautomatiseerde reinigingssystemen en geavanceerde kookprocessen stellen ons in staat de verwarmings- en kooktijden voor onze sauzen
aanzienlijk te verkorten. Dit verbetert niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar biedt ook mogelijkheden voor een grotere variëteit aan smakelijke en voedzame recepten."

Voor meer informatie:
Greenyard
[email protected]
www.greenyard.group

Publicatiedatum: