SealEco neemt meerderheidsbelang belang in snelgroeiend Gauris

Gauris, opgericht 2018, is in no time uitgegroeid tot een grote speler als verwerker van folie voor wateropslag (liners). Daarnaast heeft het met TuinenVijverDirect.nl een webshop voor vijvers, zwembaden, paardenbakken (eb- en vloedbodems) én zwemvijvers.

Gauris is ook actief in de glastuinbouwfoliemarkt.

SealEco en Gauris versterken elkaar door de overname. Zo krijgt Gauris toegang tot de kennis en ervaring op het gebied van EPDM dakfolie, maar bovenal tot de producten en concepten van SealEco van onder andere zwemvijvers. SealEco versterkt hiermee haar aanwezigheid op de markt voor verwerking van PVC-, FPP- en LDPE-folie. Met de toegevoegde kennis over (zwem)vijversystemen kan Gauris haar portfolio uitbreiden tot de (zwem)vijverspecialist van Nederland.

“Met haar unieke webshop is Gauris erin geslaagd om online een complex product als zwemvijvers te vermarkten met de calculators vóór daken, zwembaden, vijvers en zwemvijvers. Hiermee heeft het een mooie propositie gecreëerd waar we zeer gecharmeerd van zijn. Deze acquisitie van 51% van de aandelen is een unieke kans voor verdere groei van de bestaande business maar geeft ons ook een goede positie voor expansie in dit segment,” aldus Thomas Zipfel, CEO van SealEco.

SealEco neemt de aandelen van PMH Investments over. Door de toetreding van PMH Investments twee jaar geleden maakte Gauris een vliegende start.

Annemieke Aal en Martijn Riewald blijven verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Gauris.

www.gauris.eu
www.sealeco.com
www.tuinenvijverdirect.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven