Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw platform bundelt alle kasdata van sensoren op één plek

Aanstaande dinsdag op 5 maart lanceert Ledgnd op de HortiContact-beurs de MyLedgnd Marketplace. De merkonafhankelijke adviseur in de glastuinbouw biedt telers hiermee een centrale plek om sensorenfabrikanten en hun producten te leren kennen en vergelijken. De sensoren zullen bij aflevering al geïntegreerd zijn in het MyLedgnd-account van de teler waardoor na plaatsing in de kas de data direct wordt verzameld in de dashboards. Met deze nieuwe en waardevolle data kunnen teeltprocessen nog efficiënter en effectiever worden geoptimaliseerd.

MyLedgnd biedt telers een oplossing om alle kasdata van hun sensoren, ongeacht de fabrikant, op één plek te centraliseren en in te zien. In plaats van in te loggen op verschillende dashboards, bundelt MyLedgnd alle data in één overzichtelijk platform. Dit maakt het eenvoudiger om het kasklimaat te monitoren en te optimaliseren. Met de introductie van de MyLedgnd Marketplace is het voor telers nu nog eenvoudiger de juiste sensoren te vinden en te integreren.

Betrouwbare sensoren
In de Myledgnd Marketplace kunnen telers zelf hun huidige set met sensoren uitbreiden. Bij aflevering zijn de sensoren al geïntegreerd in het MyLedgnd-account van de teler. Het biedt een breed scala aan sensoren van toonaangevende fabrikanten zoals Aranet, Kipp en Zonen en Sendot. In de toekomst zullen er meer partners toegevoegd worden aan de Marketplace, mits deze voldoen aan de kwalificatie-eisen van MyLedgnd. Alle producten uit de Marketplace zijn door Ledgnd uitvoerig getest en van de juiste kwaliteit.

Maarten van Bemmel, product owner MyLedgnd legt uit: "De lancering van de MyLedgnd Marketplace markeert het startschot van de integratie van vele databronnen. We streven ernaar om telers de meest betrouwbare, geavanceerde en gebruiksvriendelijke middelen te bieden om hun kas- en microklimaat optimaal te beheren, en de Marketplace is daar een perfect voorbeeld van."

Toegevoegde waarde voor sensorfabrikanten
Niet alleen telers kunnen hun voordeel doen met de MyLedgnd Marketplace, maar ook sensorfabrikanten, aldus Maarten. "Het biedt ze de mogelijkheid hun producten te presenteren aan een groot publiek van potentiële klanten die de voordelen van sensortechnologie al reeds hebben ervaren."

Om de lancering van de MyLedgnd Marketplace te vieren wordt er op HortiContact een jaarlicentie van MyLedgnd ter waarde van € 5.500, = verloot en het gebruik van een sensorpakket. Het sensorpakket bestaat uit sensoren van Aranet, Kipp&Zn en Sendot. Vul het formulier in op de website van Ledgnd of laat je gegevens achter op de Ledgnd-stand (A112) tijdens HortiContact op 5, 6 en 7 maart in Gorinchem. Na inschrijving krijg de inschrijver ook toegang tot de twee weken-trial van MyLedgnd, zodat ze zelf al aan de slag kunnen met de software.

Voor meer informatie:
Ledgnd
+31 (0)174 35 17 00
info@ledgnd.com
www.ledgnd.com

Publicatiedatum: