Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Versgesneden aardbeien tot wel 11 dagen vers met speciaal poedermengsel

Ondanks het feit dat het aantal oplossingen om de houdbaarheid van vers gesneden AGF te verlengen in de afgelopen tien jaar sterk is toegenomen, was er tot voor kort nog geen technologie beschikbaar voor versgesneden aardbeien. 

Door gericht onderzoek is NatureSeal erin geslaagd een behandeling te ontwikkelen om de versheid van gesneden aardbeien te behouden. Dit nieuwe product bestaat uit 'een gezond poedermengsel waarmee in plakjes gesneden of gehalveerde verse aardbeien tot wel elf dagen in de koeling vers blijven'.

NatureSeal gaat bederf tegen en zorgt dat de kleur en stevigheid van het fruit behouden blijven zonder dat dit ten koste gaat van de smaak. 

NatureSeal St-A bestaat uit GRAS-ingrediƫnten (Generally Recognised as SAFE), bevat geen allergenen, is voorzien van het Kosher-keurmerk en is GGO-vrij. Het is eenvoudig in gebruik en ideaal voor fruitmelanges en -gebak.

Voor meer informatie:
Tim Grady
NatureSeal, Inc.
+1 203 767 0059
Tim.Grady@natureseal.com 
www.natureseal.com

Publicatiedatum: