Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kom in de Kas Paprika: oproep aan Westlandse paprikatelers

Al jaren wordt er tijdens Kom in de Kas in het Westland een presentatie van paprika`s georganiseerd op een van de opengestelde bedrijven. Dit is altijd een relatief goedkope manier geweest om de Nederlandse paprika op een positieve manier aan de consument te presenteren. Deze presentatie werd altijd georganiseerd door leden van de werkgroep paprika ZHG en later door een Westlands lid, Patrick van der Voort, van de landelijke commissie Paprika. Waarschijnlijk bent u ook wel eens benaderd voor het snijden van paprika`s of het bemannen van de stand.
 
Door het inkrimpen van het aantal leden van de landelijke commissie Paprika en het verschuiven van taken in de commissie is vanuit de landelijke commissie geen ruimte meer om de presentatie tijdens Kom in de kas te organiseren. Dit jaar heeft Patrick van der Voort zitting genomen in het landelijke bestuur van Kom in de Kas.
 
Het belang om de consument te informeren en te laten proeven van de Nederlandse paprika blijft groot en Kom in de Kas is hier een relatief goedkope en doeltreffende manier voor. Daarom is de landelijke commissie Paprika op zoek naar een Westlandse paprikateler die de coördinatie van de paprika presentatie tijdens Kom in de Kas voor zijn rekening wil nemen.
 
Deze persoon zorgt voor het beschikbaar zijn van product tijdens Kom in de Kas voor zowel de presentatie zelf als ook het snijden van de paprika`s. Hij organiseert de standbemanning en het paprika`s snijden op de avond vooraf aan Kom in de Kas, is contactpersoon voor de Kom in de Kas-organisatie, P8 en telersverenigingen en organiseert het op- en afbouwen van de stand tijdens Kom in de Kas. Dit alles kost ongeveer 20 tot 30 uur tijd in de twee weken voor en tijdens Kom in de Kas.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrick van der Voort, telefoon 06 270 260 51 info@voortpaprika.nl.
Publicatiedatum: