Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijk Zwaan leert India genieten van salades

Op 12, 13 en 14 december organiseerde Rijk Zwaan India een vollegrondsdemo met KF Bioplants, de distributiepartner in Centraal en West-India. Geïnteresseerden uit de hele groenteketen kregen de gelegenheid om de vruchtgewassen voor de Indiase markt te bekijken. Op donderdag werden bezoekers uitgenodigd om heerlijke salades met Rijk Zwaan groenten te maken in een Love my Salad workshop. 
Sinds twee jaar werken KF Bioplants en Rijk Zwaan India samen en dankzij deze plezierige samenwerking kon Rijk Zwaan de bezoekers van de vollegrondsdemo op de locatie van KF Bioplants in Pune uitnodigen.

Veel bezoekers

De demodagen werden goed bezocht door geïnteresseerden uit de hele groenteketen, waaronder telers, retailbedrijven en foodservice. Meer dan 1000 personen grepen de kans aan om verschillende soorten tomaat, paprika, komkommer en meloen te bekijken.

Heerlijke salades

Op de tweede dag van het evenement werden bezoekers uitgenodigd om samen met een Indiase chef-kok salades te maken in een Love my Salad workshop. De chef-kok bereidde 6 verschillende gerechten en maakte daarbij gebruik van Rijk Zwaan rassen en Indiase kruiden. De ‘siliyari’ salade en de ‘panchamali’ salade waren erg populair, maar ook de salade met de oranje Carribean cantaloupe meloen werd geroemd om haar smaak. 

Het eten van verse salades is niet erg gebruikelijk in India, ook al staat de Indiase keuken wel bekend om zijn vegetarische en pittige gerechten. Love my Salad probeert Indiase consumenten meer over salades te leren en hun recepten te delen op het door Rijk Zwaan geïnitieerde ‘social salad network’.Love my Salad
Love my Salad is een interactief platform voor groenteliefhebbers, waar professionals en consumenten gezamenlijk kunnen discussiëren over groenten, recepten en soorten om elkaar te inspireren. Voor meer informatie, bezoek de website www.lovemysalad.com

Publicatiedatum: