Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wageningen UR Glastuinbouw bakt oliebollen voor Indiase straatkinderen

Rond de jaarwisseling bakken medewerkers van Wageningen UR Glastuinbouw in Bleiswijk traditiegetrouw oliebollen. Vorig jaar werd de opbrengst van de actie gedoneerd aan de stichting Yojana Projecthulp, een stichting die de ontwikkelingsprojecten steunt voor kansarme kinderen in Zuid-India. 

Bestellen

Collega’s en omwonenden in Bleiswijk kunnen oliebollen kopen voor € 0,40 per stuk. De volledige opbrengst van de actie wordt gedoneerd aan een goed doel. Bestellingen kunnen worden doorgegeven tot en met vrijdag 21 december. Alle buren uit de Overbuurtse polder, leden van het smaakpanel en oud-medewerkers zijn uitgenodigd om onder het genot van een versnapering en/of oliebol gezellig na te praten over het afgelopen jaar en te proosten op het nieuwe jaar.

Bestel de oliebollen via:
telefoon: 0317 485 606

of

Wageningen UR Glastuinbouw
Postbus 20
2665 ZG Bleiswijk 

De oliebollen moeten contant worden afgerekend en kunnen worden opgehaald op maandag 31 december vanaf 14:30 uur bij Wageningen UR Glastuinbouw in de kantine. 

Nota Bene: bestellingen na 22 december worden niet geaccepteerd!
Publicatiedatum: