Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bedrag geschonken aan Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld

Veiling Red Star Dinteloord tomaten levert €12.500 op

Van maandag 10 december tot en met vrijdag 14 december was er voor een ieder de mogelijkheid om mee te bieden op de eerste 500 kilogram Red Star smaaktomaten afkomstig uit de eerste Ultra Clima kas in Nederland in Dinteloord. Op 12-12-12 is de eerste 12.000 kilo geknipt. "Een bijzondere dag," aldus de directeur. In de hypermoderne kas in Dinteloord worden de lekkerste Red Star Romantic tomaten op een betere en duurzamere manier geteeld. De Co2 uitstoot en het energie verbruik worden drastisch verlaagd en de natuurlijke teelt onderstreept de top kwaliteit van de teelt, die het gehele jaar door plaatsvindt.

Opbrengst veiling Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld 
De opbrengst van deze veiling is t.b.v. de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld, een organisatie die de afgelopen weken nadrukkelijk in het nieuws is geweest. Uiteindelijk heeft deze veiling maar liefst 12.500,- euro opgeleverd. Een fantastisch bedrag voor het goede doel. De Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld wil bijdragen aan een vreedzamere samenleving waarin minder ruimte is voor agressie en geweld. De Stichting wordt vormgegeven door een symbool, het lieveheersbeestje, het symbool tegen geweld. Hoe meer mensen zich achter dit symbool scharen, des te luider wordt de stem tegen zinloos geweld. De Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld wil voor alle inwoners van Nederland de spreekbuis zijn. Kijk op de website, www.moed.nl, voor aanvullende informatie over de stichting.

Overhandiging cheque

Maandagochtend 17 december vond de overhandiging van de cheque aan het goede doel in Dinteloord plaats. De Stichting was zeer enthousiast over de actie van afgelopen week. "Acties vanuit het hart zijn nodig om agressie en geweld met elkaar tegen te gaan. Hier is domweg ook geld voor nodig. Als Stichting zijn wij dan ook erg blij met het genomen initiatief van de Red Star tomaten en de geweldige financiële bijdrage van 12.500,- euro. Hier kunnen wij weer veel, héél veel goeds mee doen!" aldus Bart Wisbrun, initiatiefnemer van de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld. Ook andere bedrijven hebben door dit initiatief toegezegd een donatie te zullen gaan doen aan de Stichting Tegen Zinloos Geweld.


Overhandiging cheque aan directeur Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld

Bieder
Namens de bedrijven met het winnende bod, KUBO, PDI, Enerdes, PB Techniek en Verkade Klimaat, was o.a. Wouter Kuiper (KUBO) aanwezig om de 500 kg Red Star tomaten in Dinteloord in ontvangst te nemen. Wouter: ''Het duurde 26 weken vanaf de start van de bouw van de kas tot de oogst van de eerste tomaten. Uniek om zo snel tomaten te hebben. Dit is, wat je noemt, telen op het hoogste niveau. Het goede doel ondersteunen is erg belangrijk voor ons. Met dit initiatief maken we ook het personeel blij want de 500 kg tomaten schenken we aan ons personeel. "


Eerste oogst in Dinteloord

Over Red Star
Met Red Star smaaktomaten zorgt men ervoor dat eten weer een belevenis wordt. Wij hechten veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De wens tot verdere innovatie en groei blijft bestaan. Randvoorwaarde voor de groei is echter een maatschappelijk bewustzijn, waarbij evenwicht gezocht wordt tussen mens (people), milieu (planet) en rendement (profit) maatschappelijk bewustzijn.

Wij willen een ieder die zich heeft ingezet voor deze veiling voor het goede doel enorm bedanken voor zijn of haar inzet om deze veiling tot een groot succes te maken en de Stichting hiermee te helpen.

Publicatiedatum: