Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bejo Zaden breid biologisch assortiment verder uit:

"Frankrijk, Belgie en Duitsland volgen Nederland in verplicht gebruik biologisch zaad"

"In het afgelopen jaar hebben meerdere landen de regels rondom verplicht gebruik van biologisch zaad verder aangescherpt. Zowel in Frankrijk, Belgiƫ als Duitsland zijn er stappen gezet die op termijn zullen leiden tot een situatie die vergelijkbaar is met die van Nederland: het verplicht gebruik van biologisch zaad", schrijft Bejo Zaden in haar nieuwsbrief.

Bejo blijft betrokken bij de ontwikkelingen op de biologische markt. Daarom breidt het bedrijf haar biologische rassenassortiment verder uit. Bejo biedt komend seizoen meer dan 130 rassen van ruim 30 gewassen in het biologisch assortiment aan. Nieuw in het biologisch assortiment zijn: Sircon, een witte bewaarkool en Typhoon, een industriekool voor de oogst in oktober. De rode kool Travero voor de sortering van 0,8 tot 2 kilo is nieuw voor verse markt en bewaring. In groei dagen valt dit ras na Integro. In Nederland is de vroege peen Nairobi aan het assortiment toegevoegd. Voor komend jaar is dit ras wel beperkt beschikbaar.Nieuwe hal speciaal voor biologisch zaad
Onlangs heeft Bejo Zaden een nieuwe hal ingericht, specifiek voor de verwerking en verpakking van biologische zaden. De nieuwe ruimte is weer een grote stap vooruit in het scheiden van biologische en gangbare processen binnen het bedrijf.


Bron: Bejo Nieuwsbrief
Publicatiedatum: