Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BellaFina babypaprika's van Baloian Farms

Het bedrijf Baloian Farms is een leidende paprikaproducent aan de westkust en is nu een partnerschap aangegaan met Seminis Seed als exclusieve westkustleverancier van BellaFina babypaprika's. Jeremy Lane, verkoopmanager bij Baloian Farms, zei dat BellaFina babypaprika's voor een meer veelzijdige paprika-ervaring zorgen.Tijdens de test- en ontwikkelingsfase van het product werd een consumentenonderzoek uitgevoerd, dat traditionele paprika's vergeleek met babypaprika's. Bijna 60% van alle consumenten verkoos de babypaprika boven de paprika van normale grootte.

De babypaprika's van BellaFina zijn het hele jaar beschikbaar in een gemengde verpakking van 340 gram met rode, gele en oranje paprika's. BellaFina babypaprika's zijn ongeveer 1/4 tot 1/3 van de grootte van een traditionele paprika en hebben een gelijkaardig smaakprofiel. Te gebruiken in voorgerechten, bijgerechten, hoofdgerechten of als tussendoortje. Baloian Farms levert de grafische verpakking, maar heeft ook recepten, foto's en verkoopmaterialen beschikbaar en kan helpen met advertentieondersteuning en demo's.Voor meer informatie:
Jeremy Lane
Baloian Farms
Tel: +1 559 264 3427
[email protected]
Publicatiedatum: