Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wholesum opent 5,5 ha in Arizona

De nieuwe Kubo-kassen van het biologisch telende familiebedrijf Wholesum Harvest zijn afgelopen maand geopend in Arizona, Verenigde Staten. Het 5,5 hectare grote complex is het derde bedrijf van de familie Crisantes. Onder toeziend oog van zo’n 250 gasten vond de officiële opening plaats. Congreslid Raúl Grijalva roemde de ondernemende geest en toewijding van het familiebedrijf en noemde het een voorbeeld voor andere bedrijven. “Een fantastische investering voor de hele regio waar iedereen van profiteert”, sprak hij. “Dit is de start van iets veel groters!”

Tomaten in de nieuwe kassen (Twitter)

Wholesum Harvest is een leidinggevend bedrijf op het gebied van biologische teelt. Deze kas is de eerste fase van een nieuw te ontwikkelen productie-eenheid. De totale grootte zal 22 hectare zijn en biedt werk aan 350 mensen. 

Kubo heeft de kassen gebouwd. Wouter Kuiper, CEO van Kubo, vertelde dat het Wholesum-complex de “absolute top van kassen” vormt en dat alle momenteel beschikbare technologieën erin verwerkt zijn. “Maar dit is een begin. En we weten niet waar het plafond zal zijn!” 

Bron: insidetucsonbusiness.com

Voor meer informatie over Wholesum: www.wholesumharvest.com
Voor meer informatie over Kubo: www.kubo.nl
Publicatiedatum: