Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Robert Vogel: "Enthousiaste reacties op EasyToSteam"

Klein aanbod bloemkool in Europa

Tholen - Het Europese bloemkoolaanbod ligt op een laag niveau. "De laatste Hollandse bloemkool wordt nu van het land gehaald, maar dat zijn geen grote aantallen meer en zeker gezien de vorst zal het einde van het seizoen snel naderen", zegt Robert Vogel van Vogel AGF uit Zwaagdijk. "Dat resulteert in goede prijzen van 0,90 tot 1 euro voor de 'zessen' en een prijsniveau rond de 70 cent voor de achten."

Ook het aanbod import-bloemkool is volgens de handelaar laag. "Ook in Frankrijk heeft men last van de vorst en dat resulteert in een beperkt aanbod. De prijs van de Franse bloemkool ligt met 10,50 tot 11 euro dan ook op een hoog niveau. Het aanbod Spaanse groenten is sowieso laag. Ik verwacht dat de bloemkool de komende twee, drie weken wel schaars zal blijven."Enkele weken geleden introduceerde de vollegrondsgroentenspecialist van de Best Fresh Group het merk EasyToSteam voor vollegrondsgroenten die kunnen worden bereid in een gemakkelijke stoomverpakking. Het enige dat de consument hoeft te doen is de groente met zak en al in de magnetron te leggen en ongeveer 8 minuten later staat er een smaakvol en gezond gerecht op tafel. Momenteel is EasyToSteam beschikbaar in de varianten bloemkool, broccoli en witlof.Zo stond Robert afgelopen zaterdag zelf in de Coop-supermarktn van Assendelft EasyToSteam te promoten. "Erg leuk om te doen en de consumenten reageren erg enthousiast als ze de producten proeven. Er blijkt gewoon markt te zijn voor dit product. In eerste instantie richten we ons op de binnenlandse supermarkten, maar we hebben ook samples uitstaan in het buitenland."

Voor meer informatie:
Robert Vogel
Vogel AGF
Groothandelsmarkt 17
1681 NN Zwaagdijk-Oost
Tel: 0228-565060
www.vogelagf.nl