Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf schenkt bedrag aan Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld

Opbrengst eerste Red Star Dinteloord tomaten voor het goede doel

Nog een week wachten en dan is het eindelijk zover. De eerste Red Star Romantic smaaktomaten komen vrijdag 14 december van de planten af in de Ultra Clima kas op de nieuwe teeltlocatie in Dinteloord. In de hypermoderne kas, ontwikkeld door KUBO, zullen de lekkerste Red Star Romantic tomaten op een betere en duurzamere manier worden geteeld. De Co2 uitstoot en het energie verbruik worden drastisch verlaagd en de natuurlijke teelt onderstreept de top kwaliteit die het gehele jaar door plaatsvindt.


De eerste 6 kg tomaatjes uit Dinteloord. Vrijdag volgt de eerste 500 kg.


Om de eerste oogst een speciaal tintje te geven, willen we de opbrengst van de eerste 500 kg (1 pallet) verpakte Romantic tomaten schenken aan het goede doel, te weten de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld. Hierbij mag diegene met het winnende bod de verpakking zelf kiezen. De Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld wil bijdragen aan een vreedzamere samenleving waarin minder ruimte is voor agressie en geweld. De Stichting wordt vormgegeven door een symbool, het lieveheersbeestje, het symbool tegen geweld. Hoe meer mensen zich achter dit symbool scharen, des te luider wordt de stem tegen zinloos geweld. De Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld wil voor alle inwoners van Nederland de spreekbuis zijn. Kijk op de website, www.moed.nl, voor aanvullende informatie over de stichting.Het startbod van de veiling bedraagt € 2500,- en via www.redstar.nl/nieuws/veiling/ kunt u zien wat tot op dat moment het hoogste bod is. Als er een hoger bod binnenkomt, zullen we dit z.s.m. aanpassen in het artikel op bovengenoemde site. 14 december om 15.00 sluit de veiling en maandagochtend 17 december wordt de winnaar in Dinteloord uitgenodigd om de tomaten te ontvangen. Tevens wordt het winnende bod maandag via onze website en diverse media bekend gemaakt.
Wilt u uw steentje bijdragen aan het goede doel en gelijktijdig beschikken over heerlijke Red Star tomaten? Neem dan contact op met ons via de e-mail, [email protected].Met Red Star smaaktomaten zorgt men ervoor dat eten weer een belevenis wordt. Wij hechten veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De wens tot verdere innovatie en groei blijft bestaan. Randvoorwaarde voor de groei is echter een maatschappelijk bewustzijn, waarbij evenwicht gezocht wordt tussen mens (people), milieu (planet) en rendement (profit) maatschappelijk bewustzijn.
 

Tomatenpad in Dinteloord – de tomaatjes kleuren deze week goed rood.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door de subsidie Marktintroductie energie-innovaties van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, in het kader van het programma Kas als Energiebron; op weg naar een klimaatneutrale glastuinbouw in Nederland.
 
“Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland’’
 
Publicatiedatum: