Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Turkse verpakking Hermadix gelanceerd

Krijtmiddelen doen het goed tijdens GrowTech

Krijtmiddelen doen het goed tijdens GrowTech Eurasia, meldt Jeffrey Pouw van Hermadix. Het bedrijf is ook dit jaar samen met leverancier Brinkman present in Antalya, Turkije, waar de internationale vakbeurs nog tot en met zaterdag voortduurt. Pouw: "De Growtech is al jaren een goede beurs. Onze focus ligt voornamelijk op krijtmiddelen. Het areaal, klimaat en de positieve tuinbouwontwikkelingen bieden kansen voor producten als Whitefix en Q2 White."



Tansel Bukulen, general manager voor Brinkman Turkije, verwacht veel van krijtproducten in de Turkse glastuinbouw. "Enkele jaren geleden begonnen we hier voorzichtig met de verkoop van krijtmiddelen. De reacties en bevindingen waren zo positief dat wij nu hebben geïnvesteerd in speciale Turkse verpakkingen voor het krijtmiddel." De introductie daarvan vindt plaats tijdens de Growtech Eurasia. 

Voor meer informatie:
Brinkman Agro 

Publicatiedatum: