Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alcaplant blijft wereldwijde verkoop verhogen

Alcaplant is een door Codiagro gepatenteerde formulering die 35% calciumoxide bevat voor de toepassing op zure en/of zoute gronden. Het wordt vervaardigd uit een complex proces, wat een grote stabiliteit en hoge efficiëntie verzekert. Bovendien heeft het niet de bijeffecten van andere formuleringen die eventueel schadelijke zouten bevatten, zoals carbonaten, sulfaten, chloriden of nitraten. Alcaplant is "calcium en alleen calcium."

Codiagro is een Spaanse vervaardiger en marktleider op het gebied van agronutriënten- en fytonutriëntencorrectoren. "We zijn altijd vooruit op het gebied van innovatie en hebben daardoor veel patenten verkregen, zoals voor de AMEC-molecuul (de kern van veel van onze producten), en voor de vervaardiging van geconcentreerde calciumsuspensies, zoals Alcaplabt, de enige ter wereld die alleen calcium bevat zonder andere stoffen", bevestigt een vertegenwoordiger van Codiagro. "Alcaplant New wordt in Spanje vervaardigd, maar wordt wereldwijd verkocht onder dit merk, behalve in Chili en Peru, waar het wordt verkocht onder het merk Magnific Ca Flow®", gaat hij verder.


"Sinds de oprichting 34 jaar geleden heeft Codiagro gezocht naar oplossingen voor allerlei problemen met gewassen; niet in chemicaliën of meststoffen, maar in de plantenfysiologie. Ons doel is de productiemogelijkheid van planten op een non-agressieve manier te controleren voor een maximale productie en de beste fruitkwaliteit", aldus de vertegenwoordiger.Het bedrijf heeft een reeks fytonutriënten dat gecertificeerd is voor biologische landbouw onder de NOP-, EU- en JAS-wetgevingen. Codiagro wil graag uitbreiden naar nieuwe markten en doet dit door internationalisering van zijn producten, die momenteel in meer dan 25 landen beschikbaar zijn. Het zoekt naar distributiebedrijven in verschillende landen over de hele wereld", legt Enrique Sales, manager van Codiagro uit.

Sociale en wetenschappelijke toewijding
Codiagro heeft meerder partners, zoals AEFA, de Spaanse vereniging van agronutriëntenvervaardigers en de Jaume I Universiteit in Castellon, waarmee het wetenschappelijk onderzoek op producten wil promoten. In 2011 werd de Codiagro Foundation opgericht, om verschillende activiteiten te organiseren met speciale aandacht voor onderzoeksontwikkeling, wetenschappelijke dienstverlening en landbouwgerelateerde diensten."

De firma zit nu ook in de sociale marketing met het gebruik van Facebook. De vertegenwoordiger sluit af: "We hadden hoge verwachtingen, maar de realiteit was nog beter. Hierdoor gingen we door in dezelfde richting met het creëren van een YouTube-kanaal. Op dit moment beginnen we ook met een sociaal netwerk dat net zo belangrijk is: Twitter."

Voor meer informatie:
CODIAGRO
Pol. Ind. Caseta Blanca, Vall d'Alba (Castellon, Spain)
T +34 964 28 01 26
F +34 964 28 49 28
E-mail:[email protected] / [email protected]
Web:www.codiagro.com 
Publicatiedatum: