Bosman Van Zaal ontvangt EN 1090 certificering

Nog beter lassen voor steeds complexere kasconstructies en teelt- en transportsystemen

Glastuinbouwtechnologie van Nederlandse bodem geniet wereldwijd veel aanzien. Om die verwachtingen waar te kunnen blijven maken, is het nodig om te blijven investeren in steeds betere systemen en materialen. Die moeten echter ook vaak aan elkaar gelast worden als het om kassenbouwconstructies en teelt- en transportsystemen gaat. De onlangs door Bosman Van Zaal behaalde EN 1090 certificering garandeert een hoge kwaliteit. “Met deze certificering, een zeer hoge executieklasse (voornamelijk executieklasse 3) en een IWT-geschoolde lascoördinator onderscheiden wij ons in de sector”, zo klinkt het in Aalsmeer.

Bert Plomp was bij Bosman Van Zaal de lascoördinator die zich hard maakte voor het behalen van de hoge certificering. “De certificering toont aan dat wij in staat zijn ingewikkelde lasconstructies te realiseren. De proefstukken gemaakt met onze Voortman en Trumpf machines zijn beoordeeld als van bijzonder goede kwaliteit. Dat is een mijlpaal voor ons en iets waar we erg trots op zijn. Geen enkele andere kassenbouwer beschikt momenteel over deze erkenning.”

Bert, tweede van rechts, met enkele collega’s van de productieafdeling. Hoewel zij verschillende achtergronden hebben, hebben ze nu één ding gemeen: ze werken allemaal op een EN 1090-gecertificeerd bedrijf.

Voor meer informatie:
Bosman Van Zaal

Braziliëlaan 4  
1432 DG Aalsmeer 
info@bosmanvanzaal.com
www.bosmanvanzaal.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.