Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

State-of-the-art technologieën geïntegreerd in kas Turkmenistan

In een uniek project ontwierp en integreerde Netafim een complete set kastechnologiesystemen, die nu worden gebruikt voor de tomatenteelt in het koude woestijnklimaat van Turkmenistan. De gasrijke republiek, grenzend aan de Kaspische Zee, is een van de meest geĆÆsoleerde landen ter wereld en Netafim is een van de weinige buitenlandse bedrijven die actief zijn in de tuinbouwsector van het land.

Als onderdeel van het project was Netafim verantwoordelijk voor het beheer van de complexe integratie van irrigatie, fertigatie, verwarming, elektriciteit en controlesystemen voor een reeks van zes kassen, die meer dan acht hectare beslaan. Netafim installeerde ook een ultrafiltratiesysteem dat drainwater opvangt en gebruik maakt van medische technologie om het water te desinfecteren en voor te bereiden op recycling.

Dit werd uitgevoerd door het lokale team van Netafim uit de regio Turkistan. Het team zorgde voor de integratie en biedt na de verkoop agrotechnische ondersteuning aan de klant. 

"We zijn blij dat we voor Netafim hebben gekozen vanwege hun snelle reactietijd, de service van Netafim's lokale specialisten die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor ons beschikbaar zijn en hun vermogen om de verschillende systemen met de structuur van onze kassen te integreren," aldus een woordvoerder van het aannemersbedrijf.

Het project werd eerder dit jaar (2019) afgerond en de eerste oogst tomaten wordt al geƫxporteerd.

Voor meer informatie:
Netafim

Derech Hashalom 10
Tel Aviv, Israel 67892
Tel: 972 - 8 - 6474747
Fax: 972 - 8 - 6473983
www.netafim.com 

Publicatiedatum: