Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Om de dag verse aanvoer"

Van Walderveen trapt Spaans bospeen- en bloemkoolseizoen af

Tholen - Vandaag arriveert bij Van Walderveen in Nieuwegein de eerste vrachtwagen met Spaanse bloemkool en Spaanse bospeen. De Spaanse bospeen wordt verpakt onder het merk Fresh Quality. De Spaanse bloemkool wordt verpakt onder het vertrouwde label Buenavista. De firma Van Walderveen heeft voor de bloemkool al jarenlang een vruchtbare samenwerking met La Pequeña Holanda, die exclusief voor hen teelt op een areaal van 270 hectare.



"Het areaal is weer uitgebreid in vergelijking met vorig jaar. Wij verwachten dit seizoen om de dag aanvoer binnen te krijgen. De weersomstandigheden in de regio Sevilla zijn goed geweest met niet al te hoge temperaturen en af en toe regen", vertelt Bas van Walderveen.



"Hoe de markt zich de komende weken ontwikkelt, hangt af van het weer in de omgeving Murcia. Als men daar slechter weer krijgt, is het voor de prijs altijd beter. Momenteel is er ook nog Hollandse en Belgische bloemkool in de markt, maar er is absoluut vraag naar nieuwe oogst verse bloemkool", besluit de importeur.

Voor meer informatie:
Bas van Walderveen
Van Walderveen
Laagraven 17-19
3439 LG Nieuwegein
Tel: 030-2848058 of 030 2886685
Fax: 030 2848054
E-mail
www.walderveen.nl