Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
jaarplan 2013 bekend

LLTB: Bedrijfsontwikkeling, gewasbescherming en agrarisch onderwijs centraal

Bert Senden, directeur Belangenbehartiging van de LLTB, heeft onlangs een toelichting gegeven op de belangrijkste activiteiten uit het jaarplan 2013. Hij geeft de nieuwe leden van de Ledenraad inzicht in de nieuwe structuur van de (internationale) belangenbehartiging bij LTO Nederland en de rol die de LLTB daarin speelt. 

,,Voor iedere medewerker binnen de afdeling Belangenbehartiging staat het ledenbelang en ledenbinding centraal. Daar draait het uiteindelijk altijd om’’, zegt Senden. In zijn presentatie staat hij stil bij de dertig belangrijkste speerpunten voor de belangenbehartiging 2013. ,,Dat gaat over onderwerpen als ruimte voor bedrijfsontwikkeling, gebruik van mest en mineralen, gewasbescherming, agrarisch onderwijs, goed werkgeverschap en imagocampagnes, oftewel van gemeenschappelijk landbouwbeleid tot wildschade.’’ 

Het jaarplan 2013 LLTB Belangenbehartiging is hier in te zien voor LLTB-leden.
Publicatiedatum: