Kassen Hilvarenbreek moeten verdwijnen

Het Hilvarenbeeks college heeft de visie voor Hilvarenbeek Noord klaar: weg met de kassen en een zichtbare ecologische zone. De nieuwe locatie voor de Hispohal wordt alvast voorzichtig ingetekend en een deel van de randweg is van de tekening verdwenen. Dat meldt het Brabants Dagblad.

Plannen daarvoor werden vorig jaar al gesmeed, maar binnenkort presenteert het college de definitieve visie voor Hilvarenbeek Noord op papier. De bestaande kassen op bedrijventerrein Slibbroek maken plaats voor woningen. De ecologische zone (met De Roodloop) wordt uitgebreid. De optie voor een randweg ten westen van de Tilburgseweg verdwijnt en de Hispohal wordt alvast voorzichtig in Hilvarenbeek Noord ingetekend. Het staat allemaal in de laatste versie van de visie Hilvarenbeek Noord van het college.


Klik hier voor het volledige artikel op de website van het Brabants DagbladPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.