Deze week opent Van Koppen & Van Eijk in Polen haar deuren in Warschau. Van Koppen & Van Eijk biedt totaaloplossingen voor bedrijven op het gebied van personeelsdiensten. Met acht vestigingen in Nederland en nu vijf in Polen, wordt de groei van de onderneming verder doorgezet. Met ruim 4200 uitzendkrachten is Van Koppen & Van Eijk een de van grootste ondernemingen in haar branche in Nederland.

Sinds de oprichting in 2003 is de onderneming elk jaar gegroeid. Naast uitzenden biedt Van Koppen & Van Eijk andere diensten aan zoals o.a. detachering, aannemen van werk, payrolling, werving & selectie en huisvesting. Continue is men op zoek naar betere en goedkopere oplossingen om klanten te bedienen.

Directeur Fons van Eijk: “Het openen van de deuren van de nieuwe vestiging in Warschau naast de vestigingen in Wroclaw, Radom, Olsztyn en Łódz geeft Van Koppen & Van Eijk de mogelijkheid om verder te groeien. Naast de werving & selectie voor de blijvend groeiende vraag in Nederland zenden we meer en meer mensen uit in Polen voor diverse werkzaamheden voor grote ondernemingen zoals Carrefour en Tesco. Deze 5e vestiging zal zeker nog niet de laatste zijn. Nog dit jaar hopen we een vestiging in Katowice te openen. Op dit moment hebben we dagelijks meer dan 250 mensen in Polen aan het werk. De vraag naar betrouwbare flexibele arbeid is sterk groeiend. We verwachten snel meer dan 1000 mensen in Polen aan het werk te hebben.”

De Poolse vestigingen voeren de naam Beetsma. Deze BV valt onder de Nederlandse holding, spreekt men makkelijk uit in Polen en Derk Beetsma is mede directeur van Van Koppen & Van Eijk. Ook Beetsma in Polen is NEN-4400 gecertificeerd.