Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert wint DHL Export Trophy

De DHL Export Trophy wordt uitgereikt aan een Nederlands bedrijf dat voorop loopt in export en innovaties. De jury, bestaande uit EVD (Agentschap NL), Fenedex, ING en DHL Express, koos unaniem voor Koppert Biological Systems. Het in Berkel en Roderijs gevestigde Koppert is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. Aan de prijs is naast een certificaat en een trofee een bedrijfsfilm verbonden die het unieke exportkarakter van Koppert Biological Systems in beeld brengt.


 
Meer dan 300 vertegenwoordigers van het bedrijfsleven kwamen tijdens het Nationaal Export Event 2012 op initiatief van DHL, ExportSelect, Fenedex en ING samen om hun visie op export uit te wisselen met ondermeer Minister Lilianne Ploumen van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking die duidelijk haar steun toezegde aan de aanwezige exporteurs. Tijdens het Event werden er twee prijzen uitgereikt: Koppert Biological Systems won de DHL Export Trophy 2012, Peter Begemann van United Biscuits/Verkade won de Exportmanager Award 2012.
 

Jurycommentaar

De jury: “De winnaar bewijst al jaren een gedegen exportbeleid te voeren waarbij alle facetten van strategisch exportmanagement belicht worden. Tegen de economische ontwikkelingen in opende het dit jaar een vestiging in Griekenland en in groeimarkt Zuid-Afrika. Ook betrad het de Braziliaanse markt door de overname van Itaforte Bioprodutos. Een voorbeeld voor vele bedrijven in Nederland”.


 
Paul Koppert, lid van de hoofddirectie van Koppert Biological Systems: “Deze prijs voelt als erkenning voor alle mensen in ons bedrijf”.
 
De DHL Export Trophy is een jaarlijkse prijs die voor de eerste keer uitgereikt werd.
In 2008 viel Koppert ook al in de prijzen. Peter Maes, huidig directeur marketing en sales Europa werd toen Exportmanager van het jaar.
 
Het Nationaal Export Event 2012 werd op 28 november gehouden op Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

Publicatiedatum: