Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Morgen fotoreportage

Tweede dag Tuinbouw Relatiedagen drukker

Gisteren was de tweede dag van de Tuinbouw Relatiedagen in Venray. Het was woensdag duidelijk drukker dan dinsdag. Ramon Schlepers stond bij de uitgang om naar de reacties te luisteren van bezoekers en standhouders. "We zijn tevreden. We zien ook nog wat aandachtspunten. Het is de eerste keer in deze spiksplinternieuwe hal dat we de Tuinbouw Relatiedagen organiseren. Het is altijd goed om kritisch te zijn en zeker de eerste keer."


Nieuw gezicht bij Grodan voor het gebied Limburg en Oost-Brabant. "Ik heb morgen de proeftijd doorstaan en mag blijkbaar blijven", grapt Frank Janssen. "Daar ben ik nog niet zo zeker van", reageert zijn fijnste collega Peter Buijks.

Morgen wordt de fotoreportage gepubliceerd op www.groentenieuws.nl. We zijn vandaag nog op de beurs in onze stand en op de paden. Ons standnummer is 285. We heten u daar graag van harte welkom.


Pius Floris van Plant Health Care vierde dinsdag zijn verjaardag in de stand. Hoeveel lentes jong is hij geworden?


Publicatiedatum: