Spaanse Anecoop lanceert gebruiksklare groentenpakketten

De productlijn "Bouquet para preparar"  bestaat uit verpakkingen met daarin de benodigde groenten voor het bereiden van crèmes, soepen, vegetarische maaltijden, salades of smoothies. Momenteel bevindt de meerderheid van de teelt van Anecoop voor deze productlijn zich in de regio Valencia.

In het laatste kwartaal van 2019 zal Hortamar, partner van Anecoop, echter ook enkele versies van deze lijn introduceren met producten uit Almería, zoals tomaten, komkommers, aubergine en courgette.

"Bouquet para preparar" is sinds januari verkrijgbaar in de Spaanse supermarkt Eroski en zal vanaf deze week ook in de hypermarkten van Carrefour aanwezig zijn. Binnenkort zal de productlijn ook verkrijgbaar zijn in andere bekende Spaanse supermarktketens.

De productlijn “Bouquet para preparar”
De introductie van dit initiatief dateert van oktober 2018, toen Anecoop deze nieuwe productlijn presenteerde tijdens Fruit Attraction. Met "Bouquet para preparar" zet Anecoop een stap voorwaarts door het bieden van eenvoudige oplossingen voor mensen die gezond willen eten, maar ofwel weinig tijd hebben om boodschappen te doen en te koken, ofwel geen ervaring hebben in de keuken. Het recept, dat op de achterkant van de trays wordt meegeleverd, is namelijk erg eenvoudig.

Daarnaast bevatten de trays de juiste ingrediënten in de juiste hoeveelheden, hetgeen voedselverspilling voorkomt. Bovendien zijn de verpakkingen biologisch afbreekbaar en daardoor milieuvriendelijk.

Het assortiment biedt opties voor veel verschillende recepten, aangepast aan iedere consumptieregio: pompoen- en wortelcrème met curry en pompoenpitjes; broccolicrème; pastinaakcrème met appel en gember; traditionele vichysoisse; wortelcrème met appel en kurkuma; gazpacho; oranje en rode smoothies; wokgerechten; gegrilde groenten; Amerikaanse koolsalade; vegetarische carpaccio (zeer dunne groenteschijfjes met een bijbehorende saus); koude soep met appel, citroen en prei en groentenstoofpot en -bouillon.

De pakketten hebben een gemiddelde houdbaarheid van tien dagen en bieden de consument de ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd voor 3 tot 4 mensen, voor minder dan een euro per persoon.

Filmpje met bereidingswijze:

Voor meer informatie:
Anecoop
Carlota Pardo
+34 636 98 70 32
cpardo@anecoop.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven