Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agro Seed Service bva lanceert een nieuw merk: Storm Seeds

Het in 1996 opgerichte bedrijf Agro Seed Service bvba is een onafhankelijk familiebedrijf dat zich richt op de veredeling en wereldwijde vermarkting van erwten- en bonenrassen. Daarnaast heeft het de exclusieve verkooprechten van rassen geschikt voor biofumigatie in een groot aantal Europese landen. Met Storm Seeds en het motto “Passion for progress” zal de wereldwijde expansie op het gebied van erwten en bonen verder worden gezet. Storm Seeds wil haar klanten waar ook ter wereld van dienst kunnen zijn. De merknaam Storm Seeds, vernoemd naar de oprichter, past bij deze ambitie.

De merknaam Agro Seed Service blijft bestaan voor de biofumigatierassen Nemat en Caliente. Door het intensiveren van de teelt is de vraag naar rassen voor biofumigatie sterk gestegen, met name in de groenten-, aardappelen- en bietenteelt. Binnen het bedrijf krijgt deze productgroep een gerichte focus. 

Voor meer informatie over de erwten- en bonenactiviteiten
Agro Seed Service bvba
Nijverheidslaan 1506
3660 Opglabbeek
België

t: +32 89/81.90.30
f: +32 89/47.28.76
Publicatiedatum: