Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Houweling's tomatoes geeft jaar lang gratis tomaten weg in Social Media wedstrijd

'Ik begrijp niet waar mensen de tijd vandaan halen om op Facebook en Twitter door te brengen, maar het lijdt geen twijfel dan de consument digitaal het contact opzoekt met bedrijven,' zo stelt Casey Houweling CEO van Houweling’s Tomatoes. Als onderdeel van de 2012 re-branding van Houweling’s Tomatoes zette Houweling zijn marketingteam aan tot een Social Marketing strategie die zich richt op het contact met de consument.



De afgelopen tien maanden heeft de telers zijn online achterban gigantisch zien groeien met fans en volgers op Facebook (16.5K+ fans) en Twitter (1K+ volgers), YouTube (4K+ views), zijn blog en Pinerest. David Bell, CMO bij het bedrijf zegt dat dit succes is te danken aan de consistente stem die Houweling heeft laten horen, evenals andere activiteiten zoals de Houweling’s #365Green contest.



'We hebben ontzettend veel geleerd van 365Green en het was een groot succes,' zo zei Bell. 'Het doel was om contact te leggen met de tomatenfans en en om te zien dat Houweling’s als bedrijf zich richt op de duurzame productie van smaakvolle tomaten.' De wedstrijd werd gehouden op Facebook en Twitter. Klanten konden onze ‘Seeds of Tomorrow’ video bekijken waarin Houweling’s Tomatoes visie op een duurzame toekomst werd verwoord. Daarna werd de klant uitgenodigd om hun eigen duurzaamheidsverhalen te delen. Er kwamen duizenden deelnames binnen en hieruit werden er tien gelukkige winnaars getrokken die een jaar lang gratis tomaten ontvingen.'

Voor meer informatie:
David Bell
Houweling's Tomatoes

Tel: +1 604 398 5303
Mob: +1 604 315 3768
Publicatiedatum: