Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RZ Aubergineblog blijft zich ontwikkelen

Dit seizoen is Rijk Zwaan gestart met de RZ Teeltblog: een digitale verzamelplaats voor bondige en actuele teelttips van de Rijk Zwaan teeltadviseurs. Eind 2010 begon in het gewas paprika de eerste pilot en sinds dit jaar hebben alle substraatgewassen hun eigen teeltblog. Onder meer de aubergineblog wordt goed gelezen en gewaardeerd en is inmiddels de definitieve opvolger van de e-mailnieuwsbrief. Volgend seizoen wordt gestart met een nieuw, door Rijk Zwaan zelf ontwikkeld platform, dat beter geschikt is voor gebruik op een smartphone. Niet alleen is de informatievoorziening dan nog dynamischer en actueler, voor klanten van Rijk Zwaan wordt het systeem ook extra interactief.Reageren

Ook als teler kunt u meehelpen om de aubergineblog extra waardevol te maken. Heeft u inhoudelijke opmerkingen over een teelttip of suggesties voor een actueel onderwerp? Aarzel dan niet om eens te reageren. Zo kunnen we teeltinformatie met elkaar naar een hoger plan tillen. Ontvangt u als teler nog geen e-mails over de blog, of heeft u er andere vragen, suggesties of opmerkingen over? Neem dan via 0174 532238 contact op met Simone Zuidgeest van Rijk Zwaan Nederland. Of bespreek het met uw Rijk Zwaan teeltadviseur.

Klik hier voor de Aubergineblog van Rijk Zwaan

Bron: Seeds & Services Aubergine, Rijk Zwaan
Publicatiedatum: