Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Platform verduurzaming voedsel keurde 50 innovatiepilots goed

Het jaar 2012 heeft 12 nieuwe innovatiepilots opgeleverd binnen het Platform verduurzaming voedsel, wat het totaal aantal pilots op 50 brengt. Het beschikbare budget voor ondersteuning van innovatiepilots is nu volledig benut. Er kunnen geen nieuwe pilotaanvragen meer worden ingediend.

Vanaf de start van het Platform verduurzaming voedsel in 2009 hebben tal van projecten gericht op de versnelling van verduurzaming in de productie- en distributieketens kunnen rekenen op financiële steun. Het platform stimuleert daarmee het bedrijfsleven om innovatieve ketenprojecten op te zetten die passen binnen de 9 verduurzamingsthema’s. De komende tijd zal worden ingezet op brede toepassing van succesvolle innovaties. Op die manier kunnen ook andere bedrijven en organisaties hun voordeel doen met de kennis en ervaringen uit de innovatiepilots.

Bron: Nieuwsbrief Platform verduurzaming voedsel
Publicatiedatum: