Jan Wijgerse (Priva) Exportmanager van het Jaar 2011

Jan Wijgerse, exportmanager bij Priva, is dinsdag 22 november door een vakjury uitgeroepen tot Exportmanager van het Jaar 2011. De verkiezing is een initiatief van Fenedex en ExportSelect en werd dit jaar voor de vijfde maal gehouden. In het juryrapport roemde de jury de passie, waarmee Jan Wijgerse binnen Priva de afgelopen veertien jaar het exportbeleid heeft vormgegeven. In die tijd heeft Priva zich ontwikkeld tot een volledig internationaal bedrijf dat zich constant weet te vernieuwen. “Jan weet daarbij de organisatie mee te krijgen; hij is een echte teamplayer” aldus de jury, “een exportmanager om trots op te zijn!”.In zijn presentatie ging Jan Wijgerse in op het Stepping Stone-model dat Priva gebruikt om telers over de gehele wereld steeds een stapje verder te helpen in de ontwikkeling van hun bedrijf. Jan Wijgerse nam het in de finale op tegen drie andere genomineerde exportmanagers: Rick Boeijen (Xidoor B.V), Gerhard Dersjant (Movacolor B.V.) en Crijn Sprinkhuizen (Sanyo E&E Europe B.V.)

Over Priva

Het bedrijf Priva is marktleider in klimaat- en procesbeheer in de tuinbouw en de gebouwenmarkt. In de tuinbouw stelt Priva ondernemers wereldwijd in staat om gezonde, kwalitatief hoogwaardige voeding en siergewassen te produceren uit volle grond of bedekte teelt. Hiervoor levert Priva oplossingen in de vorm van kennis en producten via een internationaal netwerk van Priva-dealers. Oplossingen die leiden tot een minimaal gebruik van schaarse natuurlijke hulpbronnen als energie en water. De inzet van Priva-producten wordt altijd afgestemd op de regionale omstandigheden. Het doel is om ondernemers een stap verder te helpen in de ontwikkeling van hun bedrijf.

Over de award

Fenedex en ExportSelect, werving & selectiebureau voor de exportmarkt, reiken dit jaar voor de vijfde keerde Exportmanager Award uit. De exportmanager, die deze titel mag dragen, heeft bewezen garant te staan voor duurzame successen op buitenlandse markten en verantwoordelijk te zijn voor de strategische opzet en het managen van een succesvol exportbeleid.

Fenedex is een particuliere vereniging van Nederlandse exporteurs en andere internationaal opererende ondernemingen. Fenedex is onafhankelijk en niet politiek gericht en brengt kennis en ervaring bij elkaar en verrijkt die. Zo stelt Fenedex haar leden in staat om succesvol te ondernemen op buitenlandse markten. Met meer dan 1150 leden en ruim 4000 klanten is Fenedex hét gezicht van exporterend Nederland.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.