Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beursactie levert 1000 euro op voor Heart for the Nations

Met de overhandiging van een waardecheque van 1000 euro heeft Koppert Biological Systems de beursactie voor Stichting Heart for the Nations afgesloten. Voor elke bezoeker die zich via de Koppert website registreerde voor de Horti Fair, doneerde Koppert 1 euro aan het waterproject van Stichting Heart for the Nations in Ghana. In totaal gaven hier ruim vierhonderd mensen gehoor aan. Voor Koppert betekende dat een derde plek in de strijd om de Marketing Cup van de Horti Fair.


Leden van het bestuur van Heart for the Nations ontvingen uit handen van Markus Huurman (links) namens Koppert een waardecheque van 1000 euro.
 
Uit sympathie voor het project heeft Koppert het bedrag ruim naar boven afgerond. Daardoor kon gisteren een bedrag van 1000 euro aangeboden worden aan leden van het bestuur van Stichting Heart for the Nations. Voorzitter Onno Weststrate zei zeer blij te zijn met het geld, dat onmisbaar is bij de realisatie van het project en benadrukte dat de betrokkenheid van mensen minstens zo belangrijk is.

Doel van de Nederlandse stichting is de New Nation School in het Ghanese Accra te voorzien van goed en betaalbaar water. Dit is mogelijk door het regenwater op te vangen. De kosten voor de realisatie van het benodigde opvangsysteem zijn geschat op ongeveer 10.000 euro.

Koppert koos voor dit project omdat het aansluit bij het thema ‘water’ van de internationale tuinbouwbeurs Horti Fair. Stichting Heart for the Nations was overigens geen onbekende. Ten tijde van de bouw van de New Nation School in 2005 organiseerden medewerkers van Koppert spontane acties om geld in te zamelen.

Namens Heart for the Nations wil Koppert alle mensen die zich registreerden via onze website hartelijk danken!

Meer informatie over het project is te vinden op www.heartforthenations.nl
Publicatiedatum: