Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
4 november, vanaf 15.00 uur in Ridderkerk

Gewasbijeenkomst veldsla onder glas

LTO Groeiservice organiseert in samenwerking met het Productschap tuinbouw een speciaal op Veldsla gerichte bijeenkomst. Na een kort bedrijfsbezoek bij veldslateler Edwin Buitendijk volgt een korte presentatie van Jeannette Vriend van LTO Groeiservice over de knelpunten op het gebied van gewasbescherming in de teelt van veldsla. Hierbij is volop ruimte voor discussie over de problemen en idee├źn voor oplossingen. Ook is er gelegenheid om andere zaken, zoals knelpunten in de teelttechniek van veldsla aan de orde te stellen. De mogelijke aanpak en eventueel de wenselijkheid van onderzoek zal worden besproken. Uw sector investeert in deze activiteit via het Productschap Tuinbouw.Datum: Vrijdag 4 november 2011,
Tijd: Aanvang 15.00 uur
Locatie: Veldsla-teler Edwin Buitendijk Langeweg 1 2988 CC Riderkerk

Alle Veldsla-telers zijn welkom op. Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. Geef uw naam door aan Kees Zuidgeest, via mail k.zuidgeest@groeiservice.nl of mobiel 06 22 37 50 44 met vermelding Veldsla- bijeenkomst. Dit s.v.p. voor 2 november aanstaande.
Publicatiedatum: