Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer techniek tijdens Technical Trials

Dit jaar zijn er meer kwekerijen open voor bezoek tijdens de Technical Trials. Naast de locaties van deelnemende technische toeleveranciers, zijn er 12 kwekerijen te bezichtigen. Zo kunnen deelnemende partijen nog beter laten zien welke innovatieve technieken zij in huis hebben. Bezoekers krijgen de gelegenheid om een scala aan nieuwe technieken in praktijk te zien. De deelnemende locaties zijn in het Westland verdeeld in een groente-, potplanten- en snijbloemenroute. In het Oostland is er een route samengesteld, waar zowel groente-, potplanten- als snijbloemenkwekerijen open zijn voor bezoek. Op de website vindt u alle locaties.De tweede editie van Technical Trials vindt plaats van 1 t/m 4 november 2011 in de HortiWeek. Het initiatief om vooral internationale bezoekers een complete indruk te geven van de Nederlandse Tuinbouw technologie door bedrijfsbezoeken, is vorig jaar van start gegaan.

Op de Horti Fair zullen geïnteresseerden van informatie worden voorzien middels een stand in de vorm van een Centraal Station (standnummer 11.0304) . Meer informatie over de Technical Trials volgt via diverse media, Twitter (@Technicaltrials) en de website www.technicaltrials.nl.

Publicatiedatum: