Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sla Kennisuitwisseling Dagen

De laatste week van september en de eerste week van oktober stonden in het teken van de 'Sla Kennisuitwisseling Dagen'. Meer dan 50 gespecialiseerde slabedrijven uit verschillende landen in de wereld brachten een bezoek aan het Nunhems slaveredelingsstation in ’s-Gravenzande voor een persoonlijke rondleiding door de demovelden met de laatste sla-innovaties.Meer dan 50 gespecialiseerde slabedrijven uit verschillende landen in de wereld brachten een bezoek aan het Nunhems slaveredelingsstation in ’s-Gravenzande voor een persoonlijke rondleiding door de demovelden met de laatste sla-innovaties.
Onder hen bevonden zich vooraanstaande producenten, handelaren en opinieleiders uit Europa, de VS, Oceanië en Azië.

Het complete sla-assortiment voor de Noord-Europese markt werd gepresenteerd, inclusief Botersla, Romana, IJsbergsla en het complete Multileaf™ assortiment. Vooral de nieuwste Multileaf™ rassen werden goed ontvangen. Peter Does, Nunhems Sales Specialist, verwoordt: “De kwaliteit, stabiliteit en resistenties zijn duidelijk op een hoger niveau gebracht. De veelzijdigheid van deze nieuwe lijn Mulitleaf™ wordt prima ontvangen door de markt”.

Rafa Mora, Nunhems Crop Sales Manager voor Sla, is tevreden met het evenement en het onderliggende concept: “De afgelopen twee weken hebben ons in staat gesteld marktkennis uit te wisselen met belangrijke spelers uit de slamarkt en te leren over trends en marktvraag. De persoonlijke rondleidingen hebben ons inzicht gegeven in de individuele behoeften en ertoe bijgedragen, dat onze telers bij de klanten betrokken raken. Het was een uniek academische ervaring”.

De Sla Kennisuitwisseling Dagen waren overduidelijk een succes, zowel voor Nunhems als voor de slabranche.
Publicatiedatum: