Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gouden Armatuur duikt op bij tomatenkwekerij Agro Care!

Op de nieuwbouwlocatie van Agro Care Wieringermeer is het Gouden Armatuur persoonlijk door de broers René en Martin van den Dool afgeleverd. De tomatenkwekerij, welke sinds 2007 ook is gevestigd in het glastuinbouwgebied Agriport, is opnieuw uitgebreid met tien hectare. Ook voor deze uitbreiding is gekozen om de nieuwste innovatie van Hortilux Schréder toe te passen.In totaal zijn er voor deze uitbreiding 9600 HSE NXT armaturen geleverd met Bèta reflector en natuurlijk ook één HSE NXT GOLD! Het Gouden Armatuur zal zeker tot zijn recht komen op deze prachtige nieuwbouwlocatie. Eigenaren Philip van Antwerpen, Kees van Veen en Bas Eilander zijn zeer vereerd dat het Gouden Armatuur bij hen op de kwekerij is geleverd. Agro Care is namelijk vanaf het moment, dat zij startten met het telen van tomaten, al klant bij Hortilux Schréder. In totaal hebben zij nu ruim 50.000 groeilicht armaturen geïnstalleerd. De tomatenkwekerij is in 1997 gestart met het remotesysteem 600 watt en door de tijd heen zijn zij doorgegroeid naar een groeilichtinstallatie van 1000 watt.

Naast de eer van het Gouden Armatuur, neemt Agro Care ook de reischeque ter waarde van € 2.500,00 in ontvangst. De heren Kees van Veen, directeur Agro Care, en Bas Eilander, vestigingsdirecteur, kunnen nog niet zeggen, waar de reischeque aan wordt besteed. Maar een verzorgde vakantie komt altijd van pas!

Publicatiedatum: