Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bestuur brengt bezoek aan project Female Farmers

Een deel van het bestuur van de nieuwe stichting Females for Females heeft een bezoek gebracht aan het project Female Farmers. Huub Seelen (voorzitter) heeft Astrid Passchier (bestuurslid namens Redstar Trading) en Joke Fransen (bestuurslid namens Fransen Roses) een week lang intensief kennis laten maken met het project.“Het doel van dit bezoek was voor twee van de nieuwe bestuursleden kennis maken met het project, maar ook de behoefte peilen aan producten die vanuit Nederland moeten worden geleverd”, aldus Huub Seelen. De inventarisatie is gemaakt met behulp van enkele professionele kwekers die aanwezig waren als partners van de bestuursleden; Aad Fransen en Dirk van der Kaaij. “Het heeft veel indruk gemaakt op Aad en Dirk, omdat dit kweken is wat echt terug gaat naar de basis”, geeft Huub aan.

Sinds de terugkomst in Nederland heeft Huub een aantal leveranciers benaderd om spullen te leveren tegen een vriendelijke prijs, die benodigd zijn om het project voort te zetten. “Het is heel leuk om te zien hoe bedrijven hiermee omgaan”, geeft Huub aan, “Nic. Sosef, Revaho en Weterings hebben een mooi gebaar gemaakt ten gunste van ons project, daar ben ik dankbaar voor”. In week 51 zal de eerste container geladen worden met materialen waar ze in Bali om zitten te springen, omdat de oogst daar van levensbelang is!

Publicatiedatum: